🚚 Livrare din stoc in 24-48H ⭐ Peste 249 lei ai TRANSPORT GRATUIT!

Cosul tau

Retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc. la niciuna din elementele enumerate.

Ce produse NU se pot returna?

  • cele sigilate din motive de igiena si protectie a sanatatii, pe care tu le-ai desigilat;
  • cele executate dupa cerintele tale, altfel spus, produsele personalizate;
  • furnizarea de bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur.

Adresa de retur pentru trimiterea coletului este: Alpaso Invest SRL, Str. Ciresar nr. 12, bloc 1, scara A, etaj 1, apartament 18, interfon 019, Bragadiru, Ilfov. 

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, doar prin completarea formularului pe care il puteti descarca de aici