TABLETA MAGICA ROZ

CARACTERISTICI

1
Tableta are 24x17cm, se deseneaza cu cele 4 carioci speciale. Desenul devine interactiv cu cele 3 lumini LED si ochelarii 3D.
2
Include 5 cartonase tip sablon pentru a desena unicorni, dragoni sau alte forme; dar poate fi folosita si pentru a desena liber.
3
Se poate refolosi de oricate ori; desenul se sterge foarte usor cu laveta inclusa in pachet.
4
Functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse), iar lumina Led este spectaculoasa in semi-intuneric, insa pentru copii este foarte distractiva si la lumina zilei.

FA-I O BUCURIE COPILULUI TAU!

Hai sa aducem stralucire in desenele copiilor. Deseneaza, schiteaza si coloreaza, apoi apasa butonul magic si creativitatea ta va straluci ca prin minune. Tableta magica poate fi folosita atat acasa, cat si in deplasare si este perfecta pentru copiii mici care abia invata sa deseneze, dar si pentru prescolarii care vor sa exerseze literele si cifrele.

Tableta magica, ca toate produsele Kosmos, este o jucarie menita sa dezvolte creativitatea, sa ajute copiii sa fie entuziasti chiar si atunci cand invata ceva nou precum scrisul sau matematica.

O metoda perfecta pentru a crea momente frumoase si interactive intre copii si parinti sau bunici. Este foarte usor de folosit, nu trebuie decat sa desenezi, schitezi sau colorezi si sa apesi butonul magic pentru a se lumina. Tableta poate fi stearsa ori de cate ori se doreste.
Necesita 3 baterii AAA.

160 Lei – 129 Lei

Comanda acum si beneficiaza de 20% reducere pentru Tableta Magica.

Grabeste-te oferta expira in:

81eWcU89bdL._SL1500_

Tableta Magica

160 lei  129 lei