🚚 Livrare rapida in 24/48h din stoc ⭐ Comanda telefonic 0739 441 114 📞

Suprize pentru cei mici pe KosmosKids!

-

KosmosKids este un magazin online de jucarii care ofera sansa parintilor, bunicilor sau a prietenilor de familie, sa ofere un cadou cu adevarat special!

Fie ca sunteti in cautare de masinute, unicorni, jucuri de societate, jocuri magnetice, KosmosKids reprezinta locul cel mai potrivit pentru a oferi un dar unui copil.

Jucariile sunt smart, un hit pe categoria loc de varsta, iar distractia este la cote maxime! Copiii se dezvolta cel mai bine prin joaca, lumea copilariei fiind magica si plina de aventura.

Modul in care cei mici se organizeaza este foarte important pentru dezvoltarea lor dar si pentru a invata disciplina intr-o maniera sanatoasa si curajoasa. Panoul simpatic este un ghid al bunei purtari, pus intr-o maniera prin care cel mic isi poate vedea singur progresul!

Panoul simpatic usureaza munca parintilor si ofera satisfactie celor mici cu fiecare sarcina indeplinita! Sarcinile, pentru copii, sunt o buna modalitate prin care ei pot sa deprinda abilitati ce ii vor ajuta sa devina mai responsabili.

Muzica este de asemena un instrument foarte bun si util in dezvoltarea prichindeilor. Ca parinte, iti doresti ce e mai bun pentru prichindelul tau. Muzica poate face o diferenta. De la dezvoltarea intelectului la insuflarea calmului si a somnului odihnitor, muzica poate face minuni in viata copilului.

Iepurasul cantaret este prietenul cel mai bun al copilului, de la cea mai frageda varsta, atunci cand va asculta sunetele albe sau melodii de nani nani, pana cand incepe sa aiba propriile preferinte musicale.

Lumina din camera este foarte importanta pentru orice bebelus, de la primele zile in care incepe sa vada pana atunci cand devine todler si deja trebuie sa invete sa doarma singur in camera sau patutul lui. Sursa de lumina trebuie sa fie nici prea puternica, nici prea slaba, si, daca se poate, sa devina unul dintre cei mai buni prieteni ai copilasului.

Este un cadou minunat pentru parintii oricarui nou-nascut, un ajutor si un prieten de nadejde pentru orice copilas.

Descopera lumea KosmosKids!