🚚 LIvrare Rapidă din Stoc în 24-48H ⭐ Comenzi telefonice 0739 441 114 📞

PICTURA, DESENE PENTRU COPII SI MULTA DISTRACTIE PE KOSMOSKIDS!

-

KosmosKids este un brand romanesc, un loc in care veti gasi produse pe care noi insine le-am alege pentru copiii nostri. Unicitatea fiecarui produs ne-a adus pana in acest punct recunostinta de care aveam nevoie astfel incat sa stim ca suntem pe drumul cel bun.

Jucariile sunt un hit pe categoria lor de varsta, sunt educative si dezvolta motricitatea fina, atentia la detalii, rabdarea si simtul practic. Lumea copilariei este un basm, in care fiecare copil isi alcatuieste propriul univers. Unicorni, dinozauri, masinute, jocuri de lemn, toate acestea fac parte din primii pasi ai celui mic de a descoperi lumea inconjucatoare.

Jucariile educative sunt de departe cele mai potrivite alegeri atunci cand cautam jucarii pentru copii, datorita faptului ca ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si in acelasi timp sa se distreze invatand.

Covorasul Magic este o jucarie revolutionara, una din preferatele lui KOSMO. Copiii au nevoie de libertate de exprimare, modalitati de dezvoltare a creativitatii si a laturii artistice. Insa de multe ori aceasta inseamna pereti pictati, haine murdare de acuarele si energie consumata de parinti pentru a face curatenie in urma ” Micului Artist”.

Pictura si desenele reprezinta pentru cel mic libertate de exprimare. Fie ca ne referim la pictura cu degetele sau la desene, acestea fac parte din dezvoltarea copiilor.

 

In acest joc covoras magic, se poate desena orice pe suprafata alba, insa exista si desene prestabilite usor colorate, pentru copii foarte mici care vor doar sa “mazgaleasca”. Incadrat in categoria jocuri educative bebelusi, acest covor magic de copii poate fi folosit de la o varsta foarte frageda.

Covoras de scris cu apa sau joc magic, acesta este cu siguranta un cadou inedit pentru orice copil si orice parinte.

Descopera Covorasul magic dar si multe alte jocuri pe KosmosKids!