🚚 Livrare din stoc in 24-48H ⭐ Peste 249 lei ai TRANSPORT GRATUIT!

Cosul tau

ACUM CEI MICI POT AVEA PROPRIUL APARAT FOTO DE LA KOSMOSKIDS!

-

Stim deja ca una din cele mai mari placeri ale copiilor de peste 3 ani este sa acapereze telefonul parintilor pentru a apasa pe toate butoanele sau pentru a face poze.

Copiii sunt foarte curiosi iar orice gadget le starneste curiozitatea. Pozele reprezinta cu success o activitate super distractive pentru cei mici. Imaginatia lor zburda si se transforma din mici copii in mici fotografi. Noi, adultii, avem datoria de a le stimula creativitatea si inventivitatea de cate ori avem ocazia.

KosmosKids propune aparatul foto KiddiCam!

Aceasta jucarie aparat foto, ajuta copilul sa surprinda toate momentele importante din viata lui cu propria sa camera. Din categoria de jocuri si jucarii educative pentru copii de 3, 4 si 5 ani, aceasta jucarie camera foto este preferata copiilor, dar si a adultilor.

De acum iesitul in parc sau calatoriile vor fi un joc interactiv de explorare, dezvoltand creativitatea. Evenimentele in familie vor avea fotograf dedicat, incurajandu-l pe copil sa isi gaseasca vocatia, dar si sa isi castige independenta.

 

Aparatul foto pentru copii, vine in 2 culori roz si albastru.

Kiddicam KosmosKids ne aduce aminte si de jocurile interactive pentru copii, jocuri educative precum snake sau memory game, fiind considerata una dintre cadourile preferate ale copiilor de peste 3 ani.

Camera selfie asigura super distractie, cat si o multitudine de efecte speciale pe care le poti adauga! ( urechi de iepure, baloane, etc).

8 din 10 parinti care au cumparat aceste jucarii pentru copii, spun ca il recomanda pentru timpul indelungat pe care il petrec copii explorand si jucandu-se frumos fara intreruperi.

Suntem convinsi ca ti-am starnit curiozitatea, asadar hai in lumea KosmosKids! Descopera Aparat Foto KiddiCam si multe jucarii interactive pentru copii.